Terugblik op Samen voor L(W)ater

Op vrijdagmiddag 16 november 2018 organiseerde North Water het feestelijk event ‘Samen voor L(W)ater’ in DOT, hartje stad Groningen.

 

In de sfeervolle zaal van de DOT, letterlijk omringd door sterren en met moeder aarde in het vizier, vierden we afgelopen vrijdag het 10-jarige jubileum van North Water. De rol van water in de circulaire economie golfde als een rode draad door het programma. En niet zonder reden!

Onze aarde –voor meer dan 70% bedekt met water, waarvan slechts 2% zoet – speelt een nadrukkelijke, maar vooral ook een natuurlijke rol in het gezamenlijk willen nastreven van een circulaire (water)economie. De rol die North Water vervult in het zoeken naar duurzame oplossingen voor watervraagstukken zien we als een belangrijke opgave. Dat doen wij graag samen met onze partners, én met de gezamenlijke ambitie om hierin nog verder te groeien.

Nu nadenken over water voor later doen wij niet alleen. Dat bleek eens te meer uit de inspirerende sprekers en gasten tijdens het programma, maar ook uit de gesprekken tijdens de nazit met walking diner. Samen gaan we voor L(W)ater!

Wij kijken met genoegen terug op een geslaagde middag en zien uit naar de toekomst.