Over North Water

Betrouwbaar en deskundig op het gebied van industriewater

North Water biedt dé oplossing voor vraagstukken op gebied van waterbehandeling en afvalwaterzuivering

North Water is een betrouwbare en deskundige partner voor de levering van industriewater en de verwerking van afvalwater op basis van op maat gesneden installaties. North Water is een joint venture van Evides Industriewater en Waterbedrijf Groningen. Deze bedrijven hebben hun expertise en ervaring op het gebied van water gebundeld voor optimale inzet ten behoeve van de industrie.

Wat en voor wie
North Water biedt oplossingen voor vraagstukken op gebied van waterbehandeling en afvalwaterzuivering voor bedrijven in onder andere de (petro-) chemische industrie, de metaalindustrie, de voedingsmiddelenindustrie, de agrobusiness en de energiesector. Het marktgebied van North Water is Noord-Nederland.

Steeds meer behoefte aan maatwerk
De industriële sector heeft steeds meer behoefte aan een complete maatwerkoplossing voor de levering van industriewater en de behandeling van haar afvalwater. North Water levert dit gericht op de specifieke situatie van de klant en zij is niet gebonden aan een specifieke technologie. Er wordt dus gekozen voor de beste integrale oplossing waarbij rekening gehouden wordt met de stand van de technologie, beschikbare bronnen of lozingseisen, relevante omgevingsfactoren, hergebruik, regionale en landelijke wet- en regelgeving, gewenste mate van ontzorging en financieringsvraagstukken.

Het is de ervaring van North Water dat dit het best kan plaatsvinden door toepassing van een op maat gesneden installatie volgens het DBFO-concept: het principe ontwerp-bouw-beheer-financiering (design-build-finance and operate). Daarvan afgeleide concepten zijn uiteraard ook mogelijk. Met onze bewezen ervaringen in technologische oplossingen en toegang tot kennisnetwerken kunnen wij dit marktsegment in Noord-Nederland bedienen. Betrouwbaarheid, maatwerk, leveringszekerheid en duurzaamheid staan hierbij centraal. North Water is daarom bij uitstek de betrouwbare, deskundige en leveringszekere partner voor de industriële klant.

Samenwerking
In de relatie met onze klanten staan partnership, betrouwbaarheid, leveringszekerheid, duurzaamheid en transparantie centraal. De basis voor de samenwerking is een win-win situatie. Door het afsluiten van een langetermijncontract met North Water kan de klant afzien van een investering in een activiteit die niet tot de core business behoort. Hierdoor ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie.

>> Read our Leaflet

 

 

Werken bij North Water

Onze collega's werken met passie voor water en duurzaamheid en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Wil jij daar deel van uitmaken? Dan maken we graag kennis met je! We hebben ook mogelijkheden voor stagiairs.
Lees meer
Meer weten van onze projecten?
Neem contact op met Erwin Beekman.
06 22 90 77 06