North Water verwelkomt twee nieuwe collega’s

North Water is verheugd over de komst van twee nieuwe collega’s. Met ingang van 1 mei mochten we Cor Felten verwelkomen als hoofd industriewater. Reinder de Valk startte 1 juni als strategisch accountmanager bij North Water.

Cor Felten
Cor Felten werkte hiervoor bij STT Products als manager operations. Bij STT Products was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van fijn mechanische machines die worden gebruikt in fabrieken en in de medische industrie. Cor hield zich vanuit deze rol bezig met het proces van bouw tot optimalisatie voor op maat gemaakte oplossingen als bijvoorbeeld robotarmen.

Bij North Water gaat Cor aan de slag als hoofd industriewater. Cor: “ik krijg er veel energie van als ik kijk naar de potentiële groei van North Water. Daarnaast vind ik het mooi om mijn bijdrage te kunnen leveren aan de watertransitie. Industriewater levert echt zijn bijdrage aan een duurzamer klimaat: grote bedrijven hoeven geen drinkwater meer te gebruiken met slimme oplossingen zoals North Water dit heeft gerealiseerd met de industriewaterzuivering voor Google”.

Reinder de Valk
Reinder de Valk werkte hiervoor 17 jaar als sr. technoloog bij WLN. Vanuit deze functie was hij adviseur voor de drinkwaterbedrijven en North Water. Voor diverse projecten, waaronder onze waterzuivering in Garmerwolde, was Reinder vanuit WLN betrokken vanaf de initiatiefase, het ontwerp en de opstart van de zuivering.

Reinder startte 1 juni bij North Water. Reinder: “Ik ben vanuit WLN vanaf het begin af aan betrokken geweest bij North Water en ken alle locaties dus al redelijk goed. Ik kijk er naar uit om vanuit de functie strategisch accountmanager het contact met onze klanten te onderhouden en mij bezig te houden met de uitdagingen van North Water op het gebied van de watertransitie in onder andere de Eemshaven en Delfzijl”.

Wij heten Cor en Reinder van harte welkom en wensen beide heren veel succes en plezier in hun nieuwe functies!

Cor Felten (links) en Reinder de Valk (rechts)